Image

Прес-реліз щодо відкриття торгових терміналів “Риба та мясо” та “Ковбаси та сири”

29.11.2012  18:54
23 листопада 2012 року у Києві на оптовому ринку сільськогосподарської продукції «Столичний» відкривається друга черга будівництва ОРСП, а саме — професійні термінали «Риба та М’ясо», а також «Ковбаси та Сири». «На сьогодні ці термінали — найсучасніші торгові об’єкти, які має Україна».

23 листопада 2012 року у Києві на оптовому ринку сільськогосподарської продукції «Столичний» відкривається друга черга будівництва ОРСП, а саме — професійні термінали «Риба та М’ясо», а також «Ковбаси та Сири». «На сьогодні ці термінали – найсучасніші торгові об’єкти, які має Україна.

Image_56e172f372ae4f7ca1db418531c1c69b

Площа кожного терміналу становить 8 415 кв. м.У будівництво та оснащення цих споруд інвестовано 100 млн. гривень. Загалом у розбудову ОРСП «Столичний» вже вкладено понад 300 млн. грн.», — повідомив Олексії Чумак, директор Ринку Столичний.Приклад розвитку ОРСП «Столичний» довів свою ефективність та правильність обраної концепції розвитку. За рік роботи першої черги, а це — функціонування павільйону “Овочі та фрукти” та двох майданчиків для торгівлі з машин, ринок відвідало більше 1 млн. покупців. Товарообіг ринку за цей час склав понад 300 тис.т. плодоовочевої продукції.

Image_887d6c3af94c4d8fb83f942123ad040c

Ринок «Столичний», як торговий об’єкт, побудований із урахуванням Європейських стандартів безпеки продукції. Тут працює державна ветеринарна лабораторія.

Image_116710f76a9d42c1bd102e0b9c959d80

Гордість нових терміналів – це наші оператори. На ОРСП зібралися найкращі виробники та торгові компанії, які представляють всі регіони України. Асортимент продукції, що сьогодні представлений на ринку «Столичний» – понад 3 000 найменувань ковбасних виробів, 600 позицій риби та морепродуктів, 500 видів сирів. Починає серйозно розвиватися напрямок свіжого м’яса. тут свою продукцію представляють 15 національних виробників. Крім них на ринок свою продукцію поставляють і особисті селянські господарства. Загальна площа секції свіжого м’яса становить майже 6 000 кв.м., що удвічі більше середньої площі звичайного супермаркета.

Image_d61c3a620997424fa81c8e831db0895e

Присутність на ринку великої кількості виробників та оптових операторів гарантує споживачу найнижчий у Києві рівень цін. Наприклад, оптова ціна найпопулярнішої «Лікарської ковбаси» ДСТУ вищого ґатунку, на “Столичному” — 36 до 42 гривень за кілограм, свинина ошийок охолоджений – до 50 гривень.

Image_e8db41e99e6f446e8e284546f3c5f89b

Термінал «Риба та морепродукти» призначений для торгівлі свіжою, охолодженою і замороженою рибою та морепродуктами, а також рибними консервами та пресервами. В цьому терміналі представлені основні національні імпортери та виробники.

Image_b61aa898f72840788de484d5a28a1d12

«Нарешті ми отримали цивілізовані умови для торгівлі нашою продукцією», — сказав Леонід Кучерявий, дирктор ТОВ «Агроресурси» (ТМ «Риба’К»).

Image_2a6f0a4ca52f4a1d87e3978b7f33bd03

Основна цільова аудиторія ОРСП – представники ГоРеКа, мережеві супермаркети, продовольчий рітейл середнього та дрібного формату, оператори з інших регіонів, кінцеві покупці.

Image_5929178740be40c7a0bd435f926dd06b

Довідка. Оптовий ринок «Столичний» (160 га) – найбільший оптовий ринок сільськогосподарської продукції в Центральній та Східній Європі. Його розбудова — це реалізація програми Уряду України щодо створення мережі оптових ринків задля стабілізації цін та зниження рівня споживчої інфляції шляхом налагодження каналів переміщення сільськогосподарської продукції країни між регіонами з метою швидкого реагування на потреби споживачів.
Окрім професійних павільйонів для плодоовочевої, м’ясомолочної, рибної та квіткової продукції заплановано спорудження логістичного терміналу, овочесховищ тривалого зберігання, цеху для підготовки товарів до продажу. На сьогоднішній день загальна площа всіх критих об’єктів торгової інфраструктури становить 40 000 м2

Додаткова інформація. Оптовий ринок сільськогосподарської продукції “Столичний”- Київська область,с. Софіївська Борщагівка, вул. Велика Кільцева, 110 -а.
www.kyivopt.com Контактна особа — Вячеслав Забєлін, комерційний директор
тел. 067-504-91-21